Konkurs – Konkurs hjelp – Oppbud hjelp – Økonomi råd

Hjelp når du trenger det, hvor du trenger det!

Om meg

Mitt navn er Allan. Jeg blir 34 år i Mars. Til trooss for mitt forholdsvis korte liv og yrkesmessige karriere har jeg selv opplevd 4 konkurser med 4 forskjellige selskaper og partnere. I tillegg har jeg for noen år tilbake, rukket å bli slått personlig konkurs også.

I min yrkesmessige karriere som selvstendig næringsdrivende har jeg blitt svindlet og bedratt utallige ganger. Jeg har blitt overkjørt av skattemyndighetene for manglende skatter og avgifter. Ikke fordi at jeg ikke ville betale men fordi at jeg ikke hadde noen inntekt å betale med. Jeg har opplevd tvangsinfordring, uttleggsforetning, midlertidig forføyning, «arrest av aktiva», sperring av mine private konti. I hele tatt, jeg har vært igjenom alt som man son selvstendig næringsdrivende ikke ønsker å gjennomgå.

Jeg ønsker å dele min erfaring og lidelse, slik at andre slipper å gå igjennom det samme «helvete» som jeg har vært igjennom.

Problemene i næring smitter fort over i privatlivet, med påfølgende samlivsproblemer grunnet økonomi og stress. I hverste fall (som i mitt tilfelle) ender det med skillsmisse og samlivsbrudd. Som gjør at du føler deg enda mer i kjelleren enn du allerede gjør.

Lær av mine feil og lytt til mine råd så kommer ihverfall du ut av det med bena fremdeles på bakken.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: